Inschrijven

Bij een succesvolle registratie ontvangt u een inschrijfnummer. Op basis van het inschrijfnummer en uw wachtwoord kunt u vervolgens inloggen om uw optie(s) te bekijken. Ook kunt u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens aanbrengen. Wij verzoeken u veranderingen in bijvoorbeeld uw persoonlijke situatie zoals uw telefoonnummer of adres bij te houden. Wanneer wij u een woning kunnen aanbieden maken wij gebruik van de door u ingevoerde gegevens.

Het wachtwoord dat u kiest moet u goed onthouden. In verband met de veiligheid kunnen we dit niet telefonisch aan u doorgeven.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Wanneer u één of meerdere van deze velden vergeet in te vullen, krijgt u hiervan een foutmelding aan de bovenkant van het scherm.

 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

 


 
 
Uw gegevens worden gebruikt om uw als woningzoekende met uw optie keuze te administreren. Bij het aanbieden van een woning zullen deze gegevens bij het opstellen van de huur-koopovereenkomst worden gebruikt. Tevens zullen wij uw gegevens (zonder naam en adres) gebruiken bij statistische inschatting van de behoefte in de woningmarkt.